Avkoppling på bästa sätt

Nu med sommaren på G och EM-fotbollen vill nog flera se matcherna live i EM-arenor. Vilken lycka att evolutionen gått framåt och att det finns fler tv-serier att titta på. Man är inte längre låst till långkörare som aldrig riktigt kommer till någon poäng utan man kan titta på vad som helst som faller en i smaken. Det finns en serie för alla, det gäller bara att veta vad man är intresserad av eller i alla fall våga prova sig fram.

Genom att använda de olika online medierna för att kunna streama eller se serier som inte längre är aktuella och som har lämnat tablån sedan länge, kan man återuppleva serier som är kultförklarade. Man kan också se sina favoritprogram om och om igen. Det finns inget som begränsar surfandet, om det inte skulle vara surfhastigheten eller nätverksuppkopplingen.

Populära tv-serier idag handlar inte enbart om kärlek och intriger. Det finns mytologiska djurGame of thrones kungariken och intriger om födelserätt. Vi kan följa olika mordgåtor och gripande dramatiska serier som griper an och lämnar ingen oberörd. Kanske minns du snyggingen George Clooney i den populära sjukhusserien Cityakuten,

George Clooney, som efterföljs av andra populära sjukhusserier, där människors öden räddas av vardagshjältar som vi dödliga människor kan relatera till och känna empati för. Vi kämpar vid sidan av de goda, men ibland kan vi inte låta bli att önska att de onda kanske kommer att bli de goda i slutet. En tv-serie som inte avslöjar eller vänder perspektivet skapar tittare som kryper upp i soffan soffa igen och igen för att bli hänförd och helt tagna. Att få kura ihop sig i soffan med en nypoppad skål med popcorn, en filt, och ens älsklingsserie, det är som att umgås med vänner fast de är karaktärer i en show. Man lider med dem och man älskar dem.

De allra bästa serierna är de som kan ses om och om igen, där slutet känns lika omvälvande och överraskande.