Satsa allt, det gäller att vinna eller förlora

Om man inte tror på sig själv kommer man ingenstans. Man måste tro på att man kan lyckas för att verkligen göra det. Genom att inte ha förmågan är det viktigt att man tror på att man kan. Det handlar lika mycket om skicklighet som om tilltro till sig själv. Det finns något speciellt i kraften att tro att man kan saker än att tro att man kommer att misslyckas.

Filmer som handlar om att gambla, eller som vi säger på svenska spela, är filmer som handlar om personer som tar våghalsiga beslut men med en tilltro till sin egen förmåga. Det är viktigt att våga satsa för att vinna. Självklart finns det inga garantier för att man vinner varje gång, men vågar man inte chansa så kommer man inte heller att vinna.

Många undrar varför man aldrig vinner, men det kan vara så att man inte heller vågar chansa eller satsa tillräckligt för att kunna vinna. Då kan filmer som innehåller gambling vara filmer som inspirerar dig att tro att du kan lyckas. Genom att studera och efterlikna andra kan man också nå sina mål. Det är som mycket här i livet. Man måste öva och öva för att nå sin fulla kapacitet. Gambling och spel fungerar som adrenalinkickar i livet och gambling kanske anses som något olagligt och förbjudet, men dessa känslor går att behärska. Kanske är man ute efter adrenalinkickar för att få någon spänning i livet. Då kan en film från Las Vegas spelvärld vara ett bra alternativ. Du utsätter inte dig själv för fara, du spelar inte med din egna pengar, däremot lever du dig in i andra karaktärers adrenalinkickar och förutsättningar. Du kommer att vilja spela mer, våga satsa någon annans liv pengar eftersom du själv sitter hemma i din egen soffa och njuter.

Spel kanske känns som något olagligt och olustigt, men klarar man av att begränsa sitt spelande kan man också våga utmana sig själv. Man måste våga drömma, våga leva och framföra allt våga tro på sig själv. Vart skulle man vara här i livet om man bara följde den raka vägen som var utstakad, hur skulle man då kunna tillfredsställa alla behov ens kropp har. En kropp behöver adrenalinkickar för att fungera, en kropp behöver känna spänning och lust till det förbjudna men ändå inte olagliga. Våga spela, våga satsa likt karaktärerna i Ocean’s eleven. Våga vara lika cool och behärskad på samma gång som James Bond i Casino Royal. Du kan vara vem du vill hemifrån ditt eget vardagsrum. Du kan spela hur mycket du vill, planera stötar eller gambla hur mycket du vill. Säkerheten finns i att du endast ser andra spela, men du kommer att känna det som om du själv deltar och du kommer att känna ett sug av att testa själv. Kanske bokar du en egen resa till spelstaden Las Vegas och upplever dina favoritfilmer live. Du kan checka in på din favoritfilms lyxiga hotell. Du kan spela med kändisar och drömma dig bort. Du kan spatsera längst stripan och se de fantastiska ljusshowerna eller neonljusen hela natten lång. En upplevelse som kommer att skapa mer anknytningar till de filmer du älskar att se. Man måste uppleva städerna där filmerna utspelar sig i för att ännu mer kunna relatera till det som händer i gamblingens värld.

För inget är omöjligt. Man måste våga satsa för att vinna eller förlora.